Time goes by....

Hej hopp...hinner inte skriva här så ofta, men en snabb uppdatering :) Idag fyller min älskade, söta lilla gubbe hela 4 år <3 får en att tänka på hur fort tiden egentligen går, huvva, hänger inte riktigt med!!
Jag har hittat mitt jag, tror jag, där inom mig finns jag, nånstans....ser ljuset i tunneln....sakta sakta så börjar allt se ljusare ut!! Grävde nog ner mig i skiten totalt denna vinter, men so what, det som har varit har varit och nu tänker jag bara blicka framåt, försöka iaf!! Att lära sig prioritera sig själv är fan inte lätt men ett måste, har jag insett nu. Man blir så mycket gladare, får mer energi och det bästa tror jag att man blir starkare, både på insidan och utsidan...beror väl en hel del oxå på vad man menar med att prioritera sig själv, men för mig handlar det en hel del om träning :)) Jag har verkligen hittat tillbaka till den där känslan som träning ger dig, oh vad härligt!! Och så har jag ju lärt mig att allt inte behöver göras så jävla pedant, inte just nu, inte just idag...vilket inte heller är så lätt...för mig som kontrollmänniska :/ Men det blir bättre och bättre för varje dag...tror jag eller hoppas iaf ;) I helg har vi firat Stoffes kalas, det gick bara bra, som vanligt. Mycket presenter som han tyckte om :)) Jobb i helg och helgen efter det dags för kalas igen, då sessans tur!!
Om jag ska avsluta denna uppdatering så måste jag säga: det går bra nu, syster, det går bra nu ;) Från nån svensk hiphop låt, minns ej...men känslan finns där!!
Over and out, take care <3

In my mind <3

1 år sedan vi fick sorgebeskedet...

Såg så framemot att träffa dig, lilla människa....men livet ville annat....

Tänker på dig, Simon, moster lille guldklimp <3

Såå

Hej o hå

Passar på att skriva några rader här innan det e dags för jobb! Har varit ledig hela veckan o nu jobbat helgen, nästan. Bara kvällen kvar...

Måste säga att jag faktiskt mår ganska bra....har trots PMS kännt nån slags inre ro inom mig....förutom att man kan känna sig lite irriterad på vissa saker dessa "speciella" dagar i månaden, hahaa..

Skönt att våren e på gång, man känner sig aningen piggare när det är ljust :)

Nästa vecka på torsdag ska vi med mami till sus igen, då får vi svaren på undersökningarna som gjorts senaste veckorna. Känns skönt på ett sätt att äntligen få ett svar på sina frågor....vilket jag hoppas att vi får!! Det e ju inte sagt att det livet blir nåt enklare men ett svar är ändå ett svar, o man måste lära sig att leva med svaret.

Längtar till nästa vecka o tränigen, det har blivit som ett måste :) o nu har man inte tränat på flera dagar!! Nytt release på combaten ser jag framemot :)) På fredag blir det ett rejält pass, release party och 4-5 olika pass, får se om man överlever det :/ Spännande...

Nä nu e det dags o plocka ihop fruktpåsen och åka mot kalix lassan, ha en fortsatt trevlig söndag!!

Kramis <3


Kom igen!

Så..har liksom inte haft tid, ork elr lust att skriva på ett tag...har försökt bara vara!! Tänk att jag försöker lära mig nåt sånt...som att "bara" vara....inte tänka på alla måsten utan försöka ta dagen som den kommer och göra saker jag känner för. O det känns riktigt bra :) o dessutom tycker jag att jag klarar det ganska galant ;) Aldrig försent att lära en gammal hund att sitta!!

Den här veckan jobbar jag bara torsdag och fredag sen är jag ledig en vecka. Barnen har sportlov och då passar jag på att utnyttja de sista mammadagarna jag har kvar med Jennifer :/ För snart fyller hon ju 8 år och då är det kört!! Om 4 veckkor fyller förresten min lilla bebis hela 4 år....huvva, vart tar tiden vägen....

Sen har min gubbe kommit med förslag som eventuellt kan förändra vår framtid??!! Vad det handlar om kan jag ännu inte berätta, men måste säga att jag verkligen tänkt på saken....inte skulle det vara helt fel...kanske behövs förändring...

Kan ju inte komma från tanken att min kära mor succesivt blir sämre...tror i varje fall så...fast o andra sidan har vi ju alla bra och dåliga dagar, men ändå....man funderar, försöker att inte stora upp saker o ting i förväg men det e ju så otroligt sorgligt...KÄRA mamma <3 Önskar verkligen att du ÄNTLIGEN hade fått tid för dig själv...det har hon ju på ett sätt, men inte så som jag eller hon eller de flesta som vet vad hon gått igenom hoppats på.... Men nu ska jag glömma alla bekymmer för imorgon kommer det säkerligen nya!!

Har nu kommit igång med träningen "igen"!! Denna gång ska det inte finnas några bortförklaringar...för det känns så otroligt skönt och befriande att träna. Att jag dessutom hittat nåt jag verkligen gillar...COMBAT...och på ett ställe där man alltid blir på så bra humör. med härliga personer och instruktörer, en riktigt bra stämning...Sen växlar jag med promenader där emellan. Har bestämt att minst 1 timme ska jag tillägna åt bara mig själv, vilket inte egentligen är så "bara"!! För jag är jag, unik, speciell....men jag förtjänar så mycket mer och bättre än vad jag blivit behandlad....av mig själv då förstås!!

Jag tror och hoppas på en bättre morgondag....

RSS 2.0