Still alive

Hej hopp vad tiden rinner iväg!! Har inte hunnit skriva på länge, tidsbrist, orkeslös eller what ever....Har varit en lång o tröttsam vecka, tripp till uppsala med härliga kollegor och jobb hela helgen...Känns som att man gått på högvarv hela veckan, men nu äntligen kan man varva ner??!! Trodde jag...hade totalt glömt bort att jag bokat bord på loppis :/ såå bara plocka ihop grejernaa o iväg med dem imorn. Tur jag har en underbar lillasyster som ställer upp för mig, tar hand om mina barn så jag kan i lugn o ro åka dit själv. Annars e väl hälften av grejerna tillbaka hemma, fortare än kvickt! Konstigt att man har prylar hela jävla förrådet fullt, hur man änn rensar o försöker röja undan. Konstaterade för mig själv att det är nog en hel del pengar som går till barnens kläder, skor o leksaker som man inte ens tänker på....förrän man rensar!! Men så är det, bara materiella ting, inget att fundera så mycket över...

Nästa vecka ska vi med mamma till sjukhuset o träffa en geriatriker, som det så fint heter....får väl se vad dem har att säga...Har inte haft tid att prata o umgås med henne senaste tiden o vet faktiskt inte riktigt hur hon har det??!! Vi var där o åt middag idag iaf, största delen hade nog syrran o hennes kille gjort men det var trevligt, huvudsaken det....o mamma tyckte nog att det var roligt o ha oss där, även om det var en kort stund för sen var det ju halloween fest hos kompisar med barna. Tycker det här med halloween e ganska onödigt som så mycket annat som kommer från USA!!

Nu dusch o en liten stund mys med gubben innan man slockar!!

puss

Mera sorg

Jag undrar över meningen med livet?? Varför allt som händer egentligen händer....orättvist....Försöker få nån slags bild i huvudet...men det e bara tomt...

Mina tankar går till E och hennes familj <3

Vila i frid M <3

Peace

......

Hej o hå va tiden går...har inte riktigt haft inspiration eller ork att skriva på ett tag. Tösen hade vattkoppor så jag var hemma med båda barnen, kan lugnt säga att det tär på en o ha båda hemma samtidigt, speciellt när man ska vara isolerad!! Det är tjat, gnäll o bråk...tråkigt, inga kompisar, ingenstans får man åka heller, inte ens till affären...Men vi överlevde :) Var ledig förra veckan o tösen for till skolan på onsdag, oh så skönt, äntligen tillbaka till verkligheten. Var på ikea o handla, lite nya prylar...gjort om i tösens rum o lite annat småplock!! Helgen jobbade jag, kände på lördag att jag inte mådde riktigt bra, inte fullt frisk men inte sjuk heller....förkylning på g?? Ja, men jag kämpar helgen tänkte jag, har ju varit borta nästan 2 veckor från jobbet....Men så ringer gubben på söndag kväll, nu har gossen fått prickar......ja, vad har man för möjligheter att välja, stanna hemma eller stanna hemma....Så här är vi nu, själv har jag haft feber o håller på att hosta ut mina lungor o gossen är prickig men inte sjuk annars!! Så vi är mer eller mindre isolerade igen....Försöker att ta det lugnt o intala mig själv att snart är det över :))

Var förbi hos mamma igår, det var så roligt o se att hon hade varit till frissan o klippt sig, fräscht!! Hon hade haft "utvecklingssamtal" med sin chef o berättade två gånger samma sak, hur bra det känndes o hur glad o tacksam hon är att jag tog henne till läkaren....Hoppas verkligen att hon får vara så här läääänge till, att inte sjukdomen blir värre!!! Verkar som att hennes gubbe oxå skärpt till sig, hoppas verkligen att han kan hålla sig från drickat nu, för mammas bästa!!

Första snön föll igår över vuono city o märkte på morgonen att barnen saknar vinterskor, har väl tänkt att det inte behövs änn men jevlars måste till skoaffären med sessan idag!! Annars längtar jag att det ska komma snö o mycket, jag gillar vintern, åka skidor, köra skoter etc.

Nä nu är det lekdags, nalle puh huset står o väntar på oss :)

RSS 2.0